Skjær bort fett og bein fra kotelettene. Da får du fine små biffer.
Rør krydder og olje sammen. Pensle biffene med blandingen og sett dem i kjøleskapet mens du lager tilbehøret.
Raita:
Hakk myntebladene til raitaen grovt og finhakk vårløken.
Rør yoghurt, mynteblader og vårløk sammen. Smak til med salt og pepper.
Mangosalat:
Skrell mangoen, skjær mangokjøttet fri fra steinen og skjær mango og paprika i tynne skiver.
Snitt vårløken fint og mynten grovt. Ha i ruccula og bland det hele sammen.
Press 2 ss limesaft og rør det sammen med oljen. Smak dressingen til med salt og pepper og ha den over salaten ved servering.
Kotelettene:
Varm olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca. 1 minutt på hver side.
Skru ned til middels varme og stek dem ferdige ca. 3 minutter på hver side.
Server kotelettene med mangosalaten, raita, nan- eller pitabrød, og gjerne litt ekstra lime ved siden av.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev