Suppe og pannekaker er for mange synonymer, men med disse lekre blåbærpannekakene er det fristende å rett og slett hoppe rett til desserten i dag.
Deilige oppskrifter på pannekaker
Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Potet- og purreløksuppe crème vichyssoise
Fremgangsmåte
- Poteter skrelles og kuttes i terninger.
- Gjør det samme med purren og fresalt i smør i gryta på middels varme til blank, men uten at det tar farge.
- Hell melk, fløte og kraft over, og kok i ca. 25 minutter.
- Hell alt over i en blender og kjør sammen til du får en jevn suppe. Sil og tilsett smør. Smak til med salt og pepper.
- Del kyllingbrystet i strimler og stek det i litt smør i en panne til det har fått en fin farge.
- Krydre kyllingen med litt salt og nykvernet pepper og legg kyllingen i suppen ved servering.
Flere deilige oppskrifter med rotgrønnsaker
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 308.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Kanadiske blåbærpannekaker
Fremgangsmåte
- Pisk eggene lett. Bland sammen alt det tørre og tilsett eggene, smeltet smør og melk.
- Rør godt sammen til du har en glatt røre og la stå i noen minutter.
- Hell en øse røre i stekepanna på middels varme og slipp 6-7 blåbær på hver pannekake. Stek dem i litt smør til de er gylne på begge sider og gjenta til du har brukt opp all røren.
- Serveres rykende varme med friske blåbær og selvfølgelig lønnesirup.
Gode pannekakeoppskrfiter finner du her