Suppe og pannekaker er for mange synonymer, men med disse lekre blåbærpannekakene er det fristende å rett og slett hoppe rett til desserten i dag.
Deilige oppskrifter på pannekaker
Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Potet- og purreløksuppe crème vichyssoise
Fremgangsmåte
- Poteter skrelles og kuttes i terninger.
- Gjør det samme med purren og fresalt i smør i gryta på middels varme til blank, men uten at det tar farge.
- Hell melk, fløte og kraft over, og kok i ca. 25 minutter.
- Hell alt over i en blender og kjør sammen til du får en jevn suppe. Sil og tilsett smør. Smak til med salt og pepper.
- Del kyllingbrystet i strimler og stek det i litt smør i en panne til det har fått en fin farge.
- Krydre kyllingen med litt salt og nykvernet pepper og legg kyllingen i suppen ved servering.
Flere deilige oppskrifter med rotgrønnsaker
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Kanadiske blåbærpannekaker
Fremgangsmåte
Pisk eggene lett. Bland sammen alt det tørre og tilsett eggene, smeltet smør og melk.
Rør godt sammen til du har en glatt røre og la stå i noen minutter.
Hell en øse røre i stekepanna på middels varme og slipp 6-7 blåbær på hver pannekake. Stek dem i litt smør til de er gylne på begge sider og gjenta til du har brukt opp all røren.
Serveres rykende varme med friske blåbær og selvfølgelig lønnesirup.
Gode pannekakeoppskrfiter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig