Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 29 Mars 2014 - 10:00

    Her får pizzaen en smak av Norge

    Å lage pizzaen selv er en så uendelig mye større smaksopplevelse enn å satse på industrielle løsninger. Velger du typiske norske råvarer, får den dessuten et særpreg som vi er sikre på at alle rundt bordet kommer til å sette pris på.
    29. mars 2014
  • 28 Mars 2014 - 12:00

    Franciacorta er ingen blek kopi

    De musserende vinene fra italienske Franciacorta tar opp konkurransen med Champagne. Men 250 års forsprang er ikke å kimse av. Spesielt utfordrende er holdningene til forbrukerne.
    28. mars 2014
  • 28 Mars 2014 - 12:00

    Dette er den nye folkedrinken

    Denne superenkle og like gode drinkoppskriften består av noen få ingredienser som er favoritter på hver sin side.
    28. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 15:55

    Så nær Italia du kan komme

    Italias gastronomi er fortsatt like hot blant nordmenn. Men hos Baltazar rir man ikke på bølgen. Dag Tjersland og hans dyktige medarbeidere jobber så tett opp mot originalene som mulig og med håndplukkete råvarer.
    27. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 13:10

    Denne kaken er farlig god

    Ikke la deg skremme av denne «proft» utseende kaken. Oppskriften er høyst gjennomførbar, og belønningen er en smak utenom det vanlige.
    27. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 06:00

    Vellykkete viner fra leirkrukker

    Den sicilianske produsenten COS har stålkontroll på vinene sine, også de som lages i amforaene.
    27. mars 2014
  • 26 Mars 2014 - 10:00

    Dette er verdens beste tomat

    Om du ikke får tak i verdens beste tomat, kommer du langt på vei med nest best når du skal følge denne uhyre enkle oppskriften.
    26. mars 2014
  • 26 Mars 2014 - 06:00

    Røverkjøp til vinkosen

    Vinen med den gule etiketten eller boksen er blitt et symbol på god og prisgunstig vin fra Sør-Afrika. Nå også Fair Trade-merket.
    26. mars 2014
  • 21 Mars 2014 - 12:00

    Djevelsk god margarita

    Denne drinkoppskriften kan løses lettvint med halvfabrikata eller også fra bunnen av. Smaker godt gjør den uansett.
    21. mars 2014
  • 20 Mars 2014 - 16:36

    Fritt fram for juks

    Godt over en tredel av i alt 900 matprodukter som er testet i et offentlig laboratorium i West Yorkshire viser seg å ikke være det de utgir seg for eller å ha feilaktig merking.
    20. mars 2014
  • 20 Mars 2014 - 13:10

    Det blir fest med denne kaken

    Myk og fyldig ostekrem, bringebær og makroner er ingrediensene som bærer denne oppskriften.
    20. mars 2014
  • 20 Mars 2014 - 10:30

    Denne musserende vinen er sabla billig

    Denne sørafrikanske musserende vinen er et kupp både på flyplassen og på polet. Og faktisk billigere her enn i Afrika.
    20. mars 2014
  • 20 Mars 2014 - 06:00

    Klar favoritt fra Barbaresco

    Moccagatta lager alltid besnærende gode barbarescoer. Mye vin for pengene får du også.
    20. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 14:30

    Har du prøvd gammelsaltet sei?

    Gammelsaltet sei, rødsei eller saltsei høres ikke veldig forlokkende i seg selv, men har du først smakt det, blir du hekta. Denne delikatessen er så god at den fortjener en liten en ved siden av.
    19. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 14:16

    Barbarescos berømte kooperativ

    Barbaresco-kooperativet har spilt en viktig rolle i å demonstrere dette områdets potensial og mangfold - og at det ikke er noe dårligere enn naboen Barolo.
    19. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 13:55

    De nødvendige tanninene

    Tannin skaper struktur i en vin og gjør den lagringsdyktig. Det er imidlertid stor forskjell i kvalitet og struktur på tanninene avhengig av druetype, avlingsavkastning, druemodenhet, geografisk opprinnelsessted og vinmakingsteknikker.
    19. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 06:00

    Barbaresco til halv pris

    Det er ingen grunn til å være skeptisk selv om denne barbarescoen koster det halve av andre. Den holder absolutt mål.
    19. mars 2014
  • 17 Mars 2014 - 10:45

    Nyttig å vite om seien

    Seien er både en spretten sprinter og lynrask jeger. Gjennom alle tider har den vært både fiskeelskernes fisk og fiskebondens livskraft.
    17. mars 2014
  • 15 Mars 2014 - 17:00

    Alt du trenger å vite om jordskokk

    Selv om dyrkingen foreløpig er i liten skala, tar jordskokken nå revansje over poteten i norsk jord. Det betyr at vi kan bli selvforsynt med denne velsmakende rotveksten.
    15. mars 2014
  • 14 Mars 2014 - 14:15

    David Thompson er kongen av thaimat

    Mens det var London-, dernest Bangkok- og nå også Singapore-utgaven av Nahm som gjorde David Thompson til den fremste vestlige tolker av thaikjøkkenet, var det i Sydney han åpnet sin første restaurant i denne sjangeren.
    14. mars 2014
  • 14 Mars 2014 - 12:00

    Lettvint colada med bringebær

    Denne drinkoppskriften kan løses lettvint med halvfabrikata eller også fra bunnen av. Smaker godt gjør den uansett.
    14. mars 2014
  • 13 Mars 2014 - 13:10

    By på friske søte små sitronterter

    Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
    13. mars 2014
  • 13 Mars 2014 - 10:00

    Slik lager du wienerschnitzel

    Wienerschnitzel er en saftig og velsmakende opplevelse som absolutt bør få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
    13. mars 2014
  • 13 Mars 2014 - 06:00

    Imponerende rødviner fra Nord-Spania

    Galicia er mer enn leskende hvitviner av druen albariño. Rødvinene fra Ribeira Sacra og Ribeiro setter spor etter seg.
    13. mars 2014
  • 12 Mars 2014 - 12:22

    Michelin-stjerne til Fauna og Ylajali

    Oslo har fått to nye stjernerestauranter og kan dermed smykke seg med i alt seks Michelin-stjerner.
    12. mars 2014