Eierne bak Tjoget i Hornstull på vestre Södermalm er opptatt av å bevare områdets identitet, men selvsagt med moderne og nytt innhold. Det har siden åpningen for seks år siden vært riktig så suksessfylt og plassert cocktailbaren på samme adresse blant ver
Denne vinen har gitt Kai Schätzel status på nivå med en rockestjerne – og dermed blir vinen heretter bare å få kjøpt på auksjon. Benytt sjansen nå. Eller gå for en av de andre utrolig solide rieslingene signert dette rieslinggeniet.
Midt i lamme- og fårikålsesongen passer det fint med en avstikker til India hvor de virkelig kan smaksette lammekjøttet. Som bonus får du oppskriften på en typisk indisk dessert.
Dermed får Oslos nyeste bydel også en trestjerners restaurant å skilte med. Og fra i dag kan du studere livet på Maaemo gjennom en ny dokumentarserie. Se traileren her.
I denne retrodrinken får eplemost og calvados hjelp av vodka og lime. Den intense grønnfargen er det blå likør som lager, men den kan du klare deg uten.
Selv camembert fra supern blir riktig så god når den tilberedes på denne måten. Dens sprø ytre og myke indre er en perfekt kombinasjon som bare mangler et syrlig tilbehør. Her i form av mangosaus.
Mange synes kylling og kalkunkjøtt smaker bedre kaldt, i form av en salat som denne. Skulle det bli noe igjen, smaker den fortreffelig dagen etter i matboksen.