Fiskegryte
Lettlagde og smakfulle måltider, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.
Redaksjonen
10 Mars 2009 - 01:00
Vi har verdens beste fisk og skalldyr her i Norge, og deilige fiskeretter er ikke vanskelige å lage heller.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fiskegryte
Fremgangsmåte
Rens og del poteter og grønnsaker i terninger. Kok såvidt møre i vann med fisk- eller grønnsakbuljong.
Ha i salt og krydder og smak til.
Del all fisken biter og legg i gryta. Kok opp og la den trekke til fisken er kokt.
Dersom du ønker en jevnet gryte kan du lage en jevning med 2 ts maisennamel og litt vann og røre inn til slutt. Maisennamel trenger bare et oppkok for å jevne.
Serveres med grovt brød eller flatbrød.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå