Du kan selvsagt bruke appelsinjuice fra kartong om du ikke har handlet inn påskeappelsinene ennå. Denne kombinasjonen fungerer like godt til kylling eller kalv.
Dagens rett

Foto: (Matprat/Studio Dreyer-Hensley)
Nå som appelsinene er i hus, skal du bruke dem til fredagsbiffen
En frisk og lettlaget vri på fredagsbiffen er både en god avslutning på en lang arbeidsuke og en start på påsken. Som alltid med forslag til noe godt i glasset.
11 April 2025 - 00:00
Appelsinbiff med gulrot, purre og pasta

Antall porsjoner
2
Tilberedning
30 minutterIngredienser
- 300 g
- 0.25 ts
- 1 ss
- 1 stk
- 1 ss
- 2 stk
- 1 stk
- 0.25 stk
Fremgangsmåte
- Del opp filetene i biffer.
- Krydre med salt, pepper,cayennepepper og rosmarin.
- Brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.
- Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 7-8 minutter.
- Ta av varmen.
- Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
- Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen.
- Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.
- Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.
1 porsjon av denne retten gir 11,25 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
USAVolum: 0.75 l Pris: 399.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
Forsiden akkurat nå