Om du vil ha mer farger enn dette, kan du bruke flere typer paprika, gul, oransje og grønn i tillegg. Smaken er uansett sikret.
Dagens rett

Foto: (Istock)
By på en fargesterk og smaksintens wok til middag
Kylling egner seg svært godt i wokretter. Mildt som kjøttet er tar det til seg alle de gode smakene og krydderet du benytter.
07 April 2025 - 01:00
Wok med kylling og peppersaus

Fremgangsmåte
- Skjær kyllingkjøtt, paprika, squash, sopp og løk i terninger og gulrot i skiver.
- Varm olje i en wok, høy panne eller i en vid kjele. Ha i kjøttet og stek til det er jevnt hvitt.
- Dryss litt salt og pepper over.
- Tilsett grønnsakene og la dem surre et minutt eller to.
- Peppersaus: Bland alle ingrediensene til sausen, unntatt maisenna og buljong.
- Ha blandingen i gryten og kok opp.
- Rør maisenna ut i kald kraft/buljong og fordel jevningen godt.
- Smak til med salt og evt sukker.
- Etter et oppkok er gryten klar til servering.
- Dryss over sesamfrø.
- Server med ris (jasminris).
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 224.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå