Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Februar 2014 - 17:32

    Server disse drinkene til indisk mat

    De varme kryddertonene fra det indiske kjøkken er utmerket både til å skape metthetsfølelse og tørst. Her får du gode oppskrifter på både tiltygg og drinker som passer til.
    27. februar 2014
  • 27 Februar 2014 - 11:20

    Ekte hopsterøl i København

    De danske nomadebryggerne Tore Gynther og Tobias Emil Jensen som står bak To Øl, er som så mange andre ølnerder, hekta på humle.
    27. februar 2014
  • 27 Februar 2014 - 06:00

    Mye god rødvin for pengene

    Denne produsenten fra  Piemonte kan mer enn sin prisgunstige dolcetto. Ikke minst byr baroloen og barberaen på mye godt og spennende i glasset.
    27. februar 2014
  • 26 Februar 2014 - 10:45

    Be inn til kubansk party

    Med litt planlegging kan du skape autentisk kubansk stemning i egen kåk med ekte vare i så vel glass som på tallerkenen.
    26. februar 2014
  • 26 Februar 2014 - 06:00

    Knallgod boksvin til biffen

    Denne vinen kommer fra boks, men overgår de aller fleste i sin kategori.
    26. februar 2014
  • 25 Februar 2014 - 10:45

    Global kjøkkensjargong

    Det norske kjøkken invaderes av ingredienser fra alle verdens hjørner. Tortillas har du garantert begreper om hva er. Poppadum, dark soy eller harissasaus er kanskje ikke like kjent. Ta Apéritifs kjappe verdensturné i smaksrike ord og uttrykk.
    25. februar 2014
  • 20 Februar 2014 - 06:00

    Få øynene opp for madeira

    Benytt sjansen til å utvide din smakshorisont. Madeira er en uhyre spennende og kompleks vinstil.
    20. februar 2014
  • 19 Februar 2014 - 06:00

    Portugisiske røverkjøp

    Sandra Tavares fortsetter å levere knallgod vinvaluta i flere prisklasser.
    19. februar 2014
  • 13 Februar 2014 - 16:00

    Ekstra godt taxfreetilbud fra Rioja

    Med denne gran reservaen sparer du nesten en hundrelapp.
    13. februar 2014
  • 13 Februar 2014 - 01:00

    Må feires med champagne

    På jakt etter rosa bobler til fredagen? Denne kan trygt anbefales. Også om du gir blaffen i Valentine og bare vil ha noe godt i glasset.
    13. februar 2014
  • 12 Februar 2014 - 12:30

    Dogmefri sone hos Fauna

    Med Fauna har Oslo fått nok en nordiskinspirert restaurant. Når Bjørn Svensson står bak, blir det imidlertid ikke et «me too»-konsept.
    12. februar 2014
  • 12 Februar 2014 - 06:00

    Spansk rødvinskupp

    Denne rødvinen har masse smak for en liten penge. En spennende vri på «spansk rødvin» - om du er blant de tvilende.
    12. februar 2014
  • 10 Februar 2014 - 15:00

    Sørlandsk dobbeltseier

    Sigurd Eilerås fra Måltid og Henrik Dahl Jahnsen fra Bølgen&Moi, begge Kristiansand, er årets dyktigste vinkelnere.
    10. februar 2014
  • 10 Februar 2014 - 12:00

    Krug 2003 får ben å gå på

    Først etter 10 år var Krug klar for å lansere sin 2003-årgang. Den kommer snart til Norge.
    10. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 15:06

    Slik lager du kyllinggryte med tørket frukt

    Hvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
    07. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 01:00

    Brangelina lager «super-provençaner»

    Superparets vinaktivitet i Provence får flere avleggere takket være samarbeidet med Beaucastel-eierne.
    07. februar 2014
  • 06 Februar 2014 - 19:00

    Burgund ønsker større areal

    Tre år med lave avlinger og en økende etterspørsel har intensivert jakten på nye druekilder.
    06. februar 2014
  • 06 Februar 2014 - 14:00

    Nye vinkelnermestere skal kåres

    Søndag 9. februar er det duket for to viktige bransjekonkurranser – NM for vinkelnere og Young Sommelier.
    06. februar 2014
  • 06 Februar 2014 - 06:00

    Ekstra gode rieslingkjøp fra Ruwer

    Vinene til Maximin Grünhaus har alltid stått i en særstilling blant vinene fra det sørlige Mosel.
    06. februar 2014
  • 05 Februar 2014 - 16:35

    Nyhetene på spesialpolet februar 2014

    Det er 2011 som er hovedtema for burgundslippet i spesialpolutvalget, og det betyr viner som passer godt for den utålmodige.
    05. februar 2014
  • 05 Februar 2014 - 06:00

    Yndlingsvin til sushi

    Disse hvitvinene er blant mine favoritter til sushi og annen asiatisk mat.
    05. februar 2014
  • 04 Februar 2014 - 22:00

    Mørk trend blant hjemmebryggerne

    At det er det mørke og sterke ølet som slår best, er ingen nyhet. Også når publikum skal kåre sin favoritt.
    04. februar 2014
  • 03 Februar 2014 - 23:44

    Australia slår tilbake

    Synkende eksportvolum presser australske vinprodusenter til å tenke kvalitet framfor kvantitet, noe som ikke er gjort i en håndvending.
    03. februar 2014
  • 02 Februar 2014 - 16:00

    Øl og vin i samme glass?

    På restauranten The Red Hen i Washington DC må du ikke velge øl eller vin. Du kan få begge deler samtidig.
    02. februar 2014
  • 02 Februar 2014 - 14:55

    Høner bidrar positivt i vinmarken

    Mens de fleste burhøns bare har en oppgave, nemlig å verpe, utnyttes de bedre på enkelte vingårder.
    02. februar 2014