Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
En pizza med søtere topping er perfekt som kveldskos.
En pizza-vri som smaker ekstra godt når du har vært aktiv utendørs i kulda.
Denne varianten kalles Pizza Melanzane Parmigiana, en klassiker fra Napoli. Og ikke minst det er en vegetar-pizza.
Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Herlig seig browniepizza med lekker sjokoladesmak toppet med bærmousse og ferske bær. Denne pizzaen går like fint å steke i ovn som på grill.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Hvit pizza er fantastisk god. Kremete og fyldig rørosrømme gjør seg utmerket sammen med lett-grillet squash, og med deilig hint av løk og sitrus.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Lag en pizza der grønnkål nesten alene spiller hovedrollen. Denne kålen har nemlig så mye smak og struktur at den erstatter både urter og kjøtt på pizzaen. Du kan selvfølgelig toppe med rester fra tidligere kjøttmiddager.
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.