Dette er retten for deg som liker både kylling og paprika. Ferdig på 30 minutter.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er retten for deg som liker både kylling og paprika. Ferdig på 30 minutter.
Pakk inn kyllingen i mozzarella og tomat, og server den på ristet landbrød. God erstatning for pizza.
Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.
Når syrlige epler, sennep og bacon slår følge med kyllingfileten, da får du et måltid som vil glede rundt bordet.
Denne kyllingretten er enkel å lage og smaker herlig sammen med potetmos og kokte grønnsaker. Den ekstra spissen setter honningen.
I kålruletter med kylling og ris kan du bruke enten hodekål, sommerkål eller kinakål.
Pasta carbonara er en favoritt hos mange. Når du legger til kylling blir retten ekstra god.
Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.
Lårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne
Server kyllingfileten med bechamelsaus og stekt sopp og rotgrønnsaker. Vi kan garantere stor matglede rundt bordet.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.
Kyllingbryst kan brukes til det meste. Dette tipset er enkelt, lettlagd og ikke minst deilig.
Kan kyllingfilet kombineres med reker og asparges. Så absolutt.
Legg kyllingfileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen samtidig som du trenger mindre kjøtt.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.