Kylling gjør seg godt i fruktige salater. Her spisser vi salaten med peanøtter i.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kylling gjør seg godt i fruktige salater. Her spisser vi salaten med peanøtter i.
Kylling blir ekstra saftig og smakfull når den stekes på denne måten.
Lag en frisk og smakfull kyllingsalat. Frisk nettopp fordi det her er masse appelsin. Smaken balanseres selvsagt med andre deilige ingredienser.
Lag denne deilige gryten med kylling og du vil ikke angre. Den smaker himmelsk godt. Det kommer den du deler den med til å være enig i, garantert.
Sterkt og søtt dominerer denne retten som er en super måte å løfte det litt anonyme kylllingkjøttet på. I god karibisk tradisjon.
Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.
Tandoori murgh er en av Nord-Indias mest populære retter. Den lages i en tandoor-ovn. Stekeovn fungerer også godt.
Kyllinglår og ovnsstekte poteter som bader i en hjemmelaget chilisaus er rock'n roll i all sin enkelhet. Ha gjerne en salat på lur.
Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen. Denne appelsinfylte kyllingen er ikke noe unntak. Følg oppskriften så får du smake det.
Hvis du har tenkt å grille og vil ha maten ferdig raskt skal du tre kyllingfilet på grillspyd.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.
Dette er kanskje Ukrainas mest kjente rett, selv om mange andre nasjoner mener de har eierretten til den.
Lag en kyllinggryte med mole verde som denne grønne sausen heter i Mexico. Umodne tomater - tomatillos og grønn chilipepper – jalapeno er med. Men den er ikke sterk, bare veldig god.
Kylling som godgjør seg selv med løk, sitron og kikerter har marokkansk inspirasjon. Så kan du gjøre andre ting mens maten lager selg selv. Belønningen er en virkelig smaksrik rett.
I det grisgrendte Beira Alta med dets granittfjell, utsøkte Dão-viner og fremragende lokale oster, dytter kokkene spekeskinke og en klype salt under skinnet på kyllingen for å gi smak. Deretter fyller de buken med en mektig blanding av ferskost, smør og nymalt pepper.
Stekt thairis med kylling - Khao phat kai. Det er langt enkle enn du tror. og ingrediensene får du lett tak i.