- Stek kyllingfiletene i smør eller olje på middels varme i 2-3 minutter på hver side, dryss på salt og pepper.
- Etterstek i ovnen i 5-6 minutter ved 175 grader. La hvile 10 minutter før de skjæres i skiver.
- Bechamelsaus:
- Smelt smør i en kjele. Rør inn mel og spe med melk. Smak til med muskatnøtt, salt og hvit pepper.
- Stekt sopp:
- Skjær soppen i biter. Smelt smør i en panne og stek soppen gyllen sammen med timian. Dryss over salt og pepper.
- Rotgrønnsaker:
- Vask og skrell rotgrønnsakene og del dem i terninger (ca. 1 x 1 cm). Kok grønnsakene i vann i 3-5 minutter til al dente.
- Smelt smør i panne og stek grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
- Dryss over finhakket timian.
- Server kyllingfiletskivene oppå sausen og topp med stekt sopp. Server de smørstekte rotgrønnsakene ved siden av.