Kok 3 dl pastaskruer og lag den hvite sausen.
Stek kyllingfiletene i 3-4 minutter på hver side på middels høy varme sammen med finhakket, frisk chili og revet, frisk ingefær. Bland inn pastaen i den hvite sausen.
Server kyllingfileten med pasta og friske, grønne asparges kokt i lettsaltet vann 3-4 minutter. Dryss over rensede reker og finhakkede urter.
Hvit saus:
Smelt smøret i en tykkbunnet kasserolle, ha i hvetemelet, rør rundt og la steke i 2-3 minutter over middels høy varme. men uten at det tar farge.
Varm melken og spe i melblandingen litt etter litt mens du rører kraftig slik at du får en glatt saus uten klumper. Smak til sausen med finhakket hvitløk, salt, pepper og ha i godt med finhakkede urter (estragon, timian, basilikum).
Tips: Varm gjerne melken med løk og laubærblad - da får du en rikere smak på den hvite sausen.