Myk polenta med kyllingragu
Apéritif

Myk polenta med kyllingragu

Fremgangsmåte

Myk polenta:
Kok opp vann og salt. Hell polenta i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Polentagrøten vil veldig raskt tykne. Ta kjelen av platen og fortsett å røre til blandingen er jevn. Rør inn smør og deretter parmesan.

Hell polentaen på et stor fat eller fordel på fire store tallerkener. Lag en liten fordypning i midten og hell sausen over.

Kyllingragu:
Varm 2 ss smør i en panne og tilsett kyllingen. Stek til pent brunt. Ha i løk, hvitløk, gulrot og selleristilk. Fres til mykt. Skru opp varmen og tilsett soppen. Fres til den mykner. Tilsett så pølse og salvie og fres litt til. Deretter tomatterningene og la alt småkoke i minst 20 minutter ved svak varme. Smak til med salt og pepper.

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her