- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Stek kyllingkjøttdeigen i to omganger, slik at den blir stekt ikke kokt. La den gjerne være i litt store biter, slik at den forblir saftig. Krydre med salt og pepper.
- Stek aspargesen i stekepanne 3-4 minutter.
- Tilsett cherrytomater og hvitløk og smak til med sukker, salt og pepper. Sukker gir sødme til tomatene.
- Ha den stekte kjøttdeigen tilbake i pannen og bland sammen.
- Sil av vannet på pastaen.
- Pisk sammen eggeplommer og matfløte og hell blandingen over den varme pastaen. Rør godt om.
Anrett alt på tallerkener, riv over parmesan og pynt med basilikum.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig