- Sett ovnen på 180 grader. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper.
- Surr et par baconskiver rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør og/eller olje, bare til filetene er pent brune.
- Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.
- Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje.
- Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.
- Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. i skiver på skrå - og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.
Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen