Denne patéen må du prøve. Kyllinglever som får følge av fiken smaker herlig.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne patéen må du prøve. Kyllinglever som får følge av fiken smaker herlig.
Her er oppskriften på en deilig kyllingleverpaté som ikke er noen kunst å få til. Bare følg den enkle oppskriften så kan du servere.
En smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.
Dette er en smakfull og mager middagsrett som er raskt å lage. Server gjerne med poteter eller godt brød.
Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.
La fileten få følge med soltørket tomater, basilikum og Jarlsberg-osten vi er så glade i.
Når kylling fylles med ost og serveres med en fyldig saus, kan du halvere mengden kjøtt. Det kommer godt med på alle måter.
I denne oppskriften får kyllingen smak av norsk eplemost og litt chili.
Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat med druer er perfekt på middagsbordet.