Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
En kyllinggryte som i Kashmir, der hvor Nord-India og Nord-Pakistan møtes, er full av varme og aromatiske kryddere.
Når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde - her med kylling, sopp, chorizo og krabbe.
Kombinasjonen av saftig kyllingkjøtt og selvplukket skogsopp eller fra frysedisken er sublim og vil alltid bli godt mottatt til middag.
Selv om du ikke har egenplukket sopp for hånden, blir denne sausen himmelsk med kjøpesopp sammen med kyllingfileten.
Kyllinglår innbyr til marinering. Forsøk denne yoghurtmarinaden til når du skal grille.
Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Kylling, asparges, grønne erter og nypotet er selve smaken av sommer. Med en Middelhavsinpirert smakstilsetning blir stemningen enda større.
Legg kyllingfileten på grillen og la den den få følge av pasta med smak av hjemmelaget spinatpesto.
Å blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det veldig godt. Prøv denne gryteretten med kylling og krabbe.
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.
Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering.