Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella
Foto: Astrid Hals

Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

Pakk inn kyllingen i mozzarella og tomat, og server den på ristet landbrød. God erstatning for pizza.

Fremgangsmåte

  1. Ha litt olje på to ark bakepapir og legg kyllingfiletene mellom de to arkene. Bank kyllingfiletene lett ut til ca. 1 cm tykkelse.
  2. Legg filetene i en plastpose og hell over marinaden.
  3. La filetene ligge en stund i marinaden slik at det får trukket til seg godt med smak - gjerne noen timer eller over natten i kjøleskapet.
  4. Legg filetene i en ildfast form eller langpanne og legg på skiver med mozzarella og tomater.
  5. Dryss over finsnittet vårløk og stek filetene på 200 grader ca. 15 minutter.
  6. Kyllingfiletene serveres på en skive landbrød sammen med frisk salat og søt chilisaus.

Urtemarinade er fint

Her finner du alle våre marinader

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en festmiddag med kalkun midt i uka
Dagens rett
Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

By på en festmiddag med kalkun midt i uka

Med kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her