Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage.
I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.
Kalvefilet har mild og fin smak og er utrolig mør. Med bakt tomat, sellrerirot, lime-potetpuré og calvadossaus blir middagen minnerik.
Kjøtt fra kalv er lyst og mørt. Vi har lange tradisjoner for bruk av kalvekjøtt her i landet. Server indrefilet av kalv med en utsøkt sherrysaus.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Grove gode pølser som løkpølser eller hvitløkpølser er definitivt snadder.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.
Stek pølsene i panne. Server med kokte poteter som piffes opp i pannen.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Denne oppskriften med indrefilet og full pakke er som skapt for et festmåltid.