- Sett ovnen på 200 grader.
- Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Dryss 2 ss salt på begge sider av auberginene og la dem ligge ca 15 minutter. Tørk av saltet.
- Stek pølse- og aubergineskivene raskt på begge sider i olje til de har tatt farge.
- Fres løken blank i litt olje og tilsett knust hvitløk det siste minuttet. Ha i salt, pepper og tomatene med kraften. Kok til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
- Rør sammen cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder.
Tips:
Du kan bruke kesam i stedet for cottage cheese.
- Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
- Stekes i ovn 30 - 40 minutter.
- Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.
Mange ppskrifter med pølser finner du her