Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Denne oppskriften på lammestek med rødvissaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Å tilberede dagens rett er ikke fort hjort...men så er det jo kanskje lørdag, og da skal vi ta oss god tid til matlagingen.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.
Har du lyst på noe godt med pølser? Da skal du prøve denne pølsegryta.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Her får du superenkel oppskrift på hvordan du skal lage herlig hvalbiff med grønnsaker og bakt potet.
Lage et lite rede med pommes frites og saus og stuing. Der skal biffen få sin plass når du legger den på tallerkenen.