- Bløtlegg soppen og la den svelle i ca 30 minutter. Ta den opp og tørk den med kjøkkenpapir.
- Tomatene flåes (dypp i kokende vann) og hakkes.
- Finhakk ansjosen.
- Bruk et rektangulært bakepapir eller aluminiumsfolie (ca. 30x30 cm).
- Legg på en skive kjøtt. Fordel de andre ingrediensene over. Ha på litt olje, salt og pepper.
- Lukk pakkene og knyt evt med hyssing.
- Sett pakkene i en langpanne og stek de i ovnen på nederste rille ved 225 °C i ca. 35 minutter. Åpne en pakke for å se om kjøttet er ferdig stekt.
Tips:
Om du bruker rester av kjøtt som er ferdig stekt, holder det med 10 minutter for at alt skal bli gjennomvarmt.
Server med nykokt pasta og salat. Pynt med noen hele kapers.
Her kan du lese om en av disse rettene
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig