- Forvarm stekeovnen til 225 °C.
- Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
- Pensle med olje, urtekrydder, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
- Fres skinkebiffene på sterk varme i litt olje ca. 2 minutter på hver side.
- Dryss over salt og pepper og la biffene ettersteke på svak varme mens resten gjøres klart.
- Del kinakålen i 8 båter. Kok opp (det lettsaltede) vannet og kok kinakålen 2-3 minutter til den er mør.
- Rør inn smør.
- Legg litt pesto over skinkebiffene rett før servering.
- Pesto: Mos basilikum, pinjekjerner, parmesan og hvitløk i foodprosessor.
- Tilsett olivenolje i en tynn stråle mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
Flere gode retter med skinkebiff
Se alt du deilige du kan bruke kinakål til