Japansk teriyaki-marinade er en perfekt match med norsk makrell.
Japansk teriyaki-marinade er en perfekt match med norsk makrell.
Piccata er en italiensk metode som vanligvis brukes for kylling og kalv, omtrent som schnitzel, men kan med fordel brukes for fisk. Breiflabb eller annen hvit fisk.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Noen mener at krabbe skal spises naturell, bare med sitron og majones. De om det, for gjør du som i denne oppskriften får du en annen og litt mer intens smak av krabbe.
I denne retten spiller jordskokken hovedrollen, med smakshjelp fra blåskjell og bacon.
Det er ingen grunn til å droppe torsk utenom skreisesongen - her får du full uttelling.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.
Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Du trenger bare en frisk salsa som dette ved siden av. Og kanskje en klatt lett smakstilsatt rømme.
Potetmos og sprøstekt torsk er en barnevennlig middagsrett. Kan spises av voksner også hvis du er i tvil.
Når ørreten tilberedes med forsiktighet og serveres med en myk og fyldig couscous, trenger du ikke saus.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.