- Del fisken opp i biter a 75 gram.
- Filetbitene vendes i melet.
- Lag en blanding av egg, reven parmesan, salt, pepper og hakket persille.
- Dypp fisken i blandingen og stek den på medium varme i klaret smør.
- Stekesjy:
- Smelt smøret forsiktig og hell av det klarede smøret, brun det i en kjele og tilsett de andre ingrediensene i den rekkefølge som de står oppført.
- Salaten:
- Varm oljen i pannen. Stek hjertesalatbåtene raskt i oljen. Smak til med salt og pepper, og dryss over persille.
- Anrett fisken på salaten og server sjysausen ved siden av, gjerne med pasta eller saltbakte poteter.
- Se våre andre oppskrifter på breiflabb
- Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
- Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
- Få dagens rett som nyhetsbrev