Lag en spennende vri på torskemiddagen, denne thaisalaten er et perfekt og friskt tilbehør til ovnsbakt torsk
Lag en spennende vri på torskemiddagen, denne thaisalaten er et perfekt og friskt tilbehør til ovnsbakt torsk
Torsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Denne oppskriften med steinbit er enkel å få til, men langt fra hverdagslig. En fiskegryte er et godt valg når det sitter mange til bords.
Denne klassikeren, saltbakt havabbor med sjøgress-beurre blanc, har du sikkert spist mange ganger hvis du har besøkt Bretagne på den franske vestkysten.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Denne retten med laks, poteter og grønnsaker er som en tykk suppe. Den er så mettende at du kun trenger brød ved siden av.
Å dampe breiflabben er en veldig god måte for å få frem den deilige smaken. Med spinat og sausen vi foreslår, blir du helt rundt bordet.
Slik pimper du opp seifilet og gir den en solid dose italiensk smakstrøkk.
En herlig harmoni av smaker. Stekt ishavsrøye har en potetgrateng der pepperrot spisser smaken, og en frisk salat som runder det hele perfekt av.
Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Blåskjell er både rimelig, lettlaget og velsmakende hurtigmat. Her har vi bayerøl i gryta for å sette en ekstra spiss på retten.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
En hverdagslig men like fullt smaksrik fiskemiddag som du leger på godt under en halvtime.
Torsk kan serveres på utrolig mange og spennende måter. Her gjør vi det med kremet pestosaus.