Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Røkt makrell, stekt, kokt eller gravet. Valget er ditt med oppskriftene du finner her
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Syltet makrell blir ekstra god med sider og lønnesirup eller honning blant ingrediensene.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Dette er middagen eller turmaten du lager på et øyeblikk. Lit hot kan du også lage dressing til makrellen.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Denne herlige salaten med varmrøkt makrell og stekte nypoteter er perfekt til lyse og friske kvelder. Den pikante dressingen med pepperrot og dill gir salaten et ekstra piff.
Makrell er favoritt nummer en hos mange, først og fremst fordi den smaker så godt, men også fordi den er rimelig. Hvis du ikke har grill, kan du steke makrellfiletene i en grillpanne.
Det er ikke vanskelig å lage dim sum hjemme. Du trenger røykt makrell, seifilet og noen andre godsaker som det er enkelt å få tak i.
Sommermakrellen er en klassiker, og er svært lettlaget - og ikke minst sabla god. Her får du oppskriften med agurksalat og selvfølgelig rømmesaus.
Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.
Deilige grønnsaker som asparges og poteter har her fått følge av spretne jordbær, slangeagurk, vårløk og ikke minst varmrøkt makrell.
En spennende forberedelse av makrellen før den skal stekes eller grilles.
Makrellen er sprell levende, sølvblank og utrolig velsmakende, og hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?
Makrell er deilig, og med appelsinsaus blir den himmelsk.
Makrell som får trekke i rødbetesaft får både et rødskjær og ekstra smak. Lekkert blir den med rødbeteskum på toppen,