Krabbekjøttet moses sammen med en gaffel.
Rens avocadoen og mos kjøttet og bland det med rømme, smak til med sitron, salt og pepper.
Tomatene flåes og tomatkjøttet kuttes i terninger. Rødløken og persille finhakkes, løken freses i litt olivenolje sammen med tomatpuréen og avkjøles. Bland i persille og tomatkjøttet.
Tomat og løkblandingen legges på tallerken, en rund form (kan lages av aluminiumsfolie). Fylles ¾ del opp med krabbekjøtt, press kjøttet godt ned i formen. Avocadokremen fylles oppå krabbekjøttet, formen draes forsiktig av og kjøttet settes oppå løkblandingen.
Bland litt olivenolje med finhakket persille, eddik og litt salt. Legg litt av oljedressingen rundt på fatet.
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig