Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Den flate fisken finnes i mage størrelser og slag. Her finner du oppskrifter du absolutt må prøve
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Dette er en fantastisk god rett. Helstekt smørflyndre egner seg meget godt som søndagsmiddag eller når du har lyst på noe veldig godt.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Når du steker smørflyndre og serverer den med reker, egg og kokte poteter får du et måltid du gjerne lager en gang til.
Scampi og flyndre som får smaken av Pernod må bare bli godt. Det er sausen som gjør retten. Her er oppskriften du ikke vil angre på at du har prøvd.
Små flyndrefileter med fersk svartpepper grillet over kull med deilig tilbehør skal du servere på avispapir.
Her får rødspettefiletene følge av mye godt. Og uventet besøk av cognanc.
Denne deilige retten med flyndrefileter er raskt å lage. Den smaker herlig med urtesausen du også får oppskriften på.
Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.
Her får flyndrefileten følge av en deilig papayasaus. Den skal du lage med blant annet en halv liter med hvitvin.