Denne retten kalles baccalà alla napoletana og lages med salt torsk/klippfisk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Denne retten kalles baccalà alla napoletana og lages med salt torsk/klippfisk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gir den ekstra mye smak.
Denne bacalaoinspirerte måten å bruke sei på får fram matgleden rundt bordet. Rask å lage er den også.
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten.
Fersk sei er ikke bare lett tilgjengelig og rimelig. Ikke minst er den veldig velvillig med sterke smaker som her med soyasaus og ingefær.
Sei redder hverdagsmiddagen, spesielt om du tør å prøve noe annet enn den vanlige seibiff med løk. I denne retten får sien følge av blant annet kaperssmør. Siden sei er så mager, trenger den litt fett for å by på mer av sin egenkarakter.
Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Denne retten kan du også bruke som sushi. Her får den et kort syrebad med limesaft. Salsaen hører selvfølgelig med.
Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull
Trekk seien i en deilig lake med chili og koriander. Sei og grønnsaker skal avkjøles i laken. Derfor må du forberede retten i litt tid før den skal serveres.
Sei er svært så anvendelig. Derfor er det all grunn til å la den få en annen skjebne enn å ende som seibiff med løk. Her oppskriften på sei-rett med spennende saus til.
Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.
Thailandske fiskekaker som du server med agurksalat og sweet chilisaus eller med ris og peanøttsaus.
Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare å se på denne oppskriften hvor seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.