Skjær fileten i fire stykker. Legg fisken i en bolle. Fordel halvparten av salviebladene over. Bland marinaden og hell over. La fisken stå i kjøleskapet et par timer.
Ta fisken opp av marinaden og tørk den med papir. Legg et salvieblad oppå hvert fiskestykke og rull en skive parmaskinke rundt. Legg dem side og side en ildfast form. Dryss strøkavring eller brødsmuler over. Hell marinaden over fisken.
Stek i ovnen ved 170 grader i 12 minutter. Dryss over grovhakket bladpersille.
Finhakk ansjosfileter, hvitløk og persille og bland godt. Fres den i olivenolje i pannen et par minutter.
Ha bønnene eller broccolien oppi og bland godt og la trekke et par minutter slik at alt blir gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper samt sitronsaft.
Server fisken med grønne bønner, sitron, godt brød og eventuelt kokte poteter til.
Her finner du mange deilige retter med sei
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig