- Skjær fileten i fire stykker. Legg fisken i en bolle.
- Fordel halvparten av salviebladene over.
- Bland marinaden og hell over. La fisken stå i kjøleskapet et par timer.
- Ta fisken opp av marinaden og tørk den med papir.
- Legg et salvieblad oppå hvert fiskestykke og rull en skive parmaskinke rundt. Legg dem side og side en ildfast form.
- Dryss griljermel eller brødsmuler over. Hell marinaden over fisken.
- Stek i ovnen ved 170 grader i 12 minutter. Dryss over grovhakket bladpersille.
- Bønner/brokkoli(no):
- Forvell bønnene eller brokkolinoen eller brokkolien (som er delt i små buketter, uten den grove stilken) i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Skyll i kaldt vann.
- Finhakk ansjosfileter, hvitløk og persille og bland godt. Fres den i olivenolje i pannen et par minutter.
- Ha bønnene eller brokkolien oppi og bland godt og la trekke et par minutter slik at alt blir gjennomvarmt.
- Smak til med salt og pepper samt sitronsaft.
- Server fisken med det grønne, sitron, godt brød og eventuelt kokte poteter eller pasta til.
Her finner du mange deilige retter med sei