Stekt tunfisk smaker nydelig, og med marinaden som foreslås i denne oppskriften kan du vente deg litt av en middag.
Ideen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb.
I denne retten biter blåskjellene virkelig fra seg. Hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
En klassisk rett som posjert laks blir ekstra god på denne måten.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Fersk sild kan serveres i en ostegrateng som denne med en deilig høstsalat. Det smaker knallgodt.
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.
Denne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
En sommerlig rett med en av Sør-Europas mest populære fiskesorter, havabbor.
Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.