Ha litt olivenolje på et stekebrett, krydre piggvaren med salt og pepper. Legg fisken på brettet med skinnsiden opp.
Skrell og mos potetene med en gaffel, tilsett olivenolje, tomater og oliven. Smak til med sitron, hvitløkolje og salt .
Kok opp blåskjellkraft og crème fraîche. Kjør i blender med basilikum og spinat. Sil og smak til med salt og sitron. Skjær blekkspruten i små biter, skjær små snitt i den groveste siden og stek i panne med litt olivenolje til der er gylne og sprø.
Bak fisken i ovn ved 180 grader i 6-8 minutter. Ta av skinnet og la fisken renne av på et klede. Anrett potetene i en liten ring på tallerken, legg fiskestykket ovenpå.
Anrett blekksprut og sausen rundt.
Her finner du flere deilige retter med piggvar
Og her finner du veldig mange andre fiskeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig