- Ha alle ingrediensene til kakene i en foodprosessor. Kjør alt raskt sammen. Form store flate kaker og stek dem gylne og sprø i smør/margarin/olje.
- Tips:
De fleste vanlige fiskesorter kan brukes som sei, hyse, lyr eller torsk. - Rotpure:
Skrell og kutt kålrot og gulrot i terninger. Kok møre i appelsinjuice og vann. Kjør til pure sammen med smør. Smak til med salt og pepper. - Coleslaw:
Riv hodekål fint med mandolin eller ostehøvel. Legg i iskaldt vann mens du skjærer squash i julienne (tynne strimler) og vårløk i tynne skiver. - Bland majones og rømme med sitronsaft, smak til med salt og pepper, og bland inn gressløk.
- Sil av vannet av kålen, bland den med squash og vårløk og vend inn majonesmiksen.
- Servering:
Fordel pureen på tallerkener. Ha coleslaw i en kopp klem lett ned og vend den over pureen. - Topp med en fiskekake. Pynt med bladgrønt og et dryss med paprikapulver.
Se våre andre oppskrifter på fiskekaker