Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
Denne retten er kanskje eksklusiv, men du verden så god. Den er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.
Ørret og kreps er en deilig kombinasjon. Når de to får besøk av asparges får du et deilig måltid. Ikke minst når du også lager potetchips.
Denne retten er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Denne retten med breiflabb er inspirert av hvordan den tilberedes i Nice i Frankrike.
Østers er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.
Du kan bruke små tortilla (=fajirtas) eller større (=burritos), og fylle dem med det du har for hånden.
Ørret trives også i grønn saus. Bare prøv.
Denne oppskriften kombinerer de beste smakene i samme salat: Sild, chilli, karri og ingefær. Kjapt å lage, deilig å nyte lenge.
En deilig juleinspirert smakskombinasjon som fungerer like godt ellers i året.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.