- Krydderstekt ørret:
- Ørret fileteres og kuttes i fine jevne stykker, stekes på en side med litt salt, pepper og cummin.
- Hvite bønner:
- Hvite bønner legges i vann i 24 timer som du så heller av og skyller bønnene godt.
- Kok bønnene møre i kyllingkraft, bacon og grønnsakene som er kuttet i grove terninger. Ta bort grønnsaker og bacon når bønnene er møre.
- Sil av bønnene og reduser ned kyllingkraften, tilsett olje, terninger av knaskegulrøtter og bønnene la dette koke opp slik at mye av den konsentrerte smaken samler seg rundt bønnene.
- Smak til med salt og pepper og tilsett blansjert sjøgress, karse og kokt artisjokk.
- Artisjokk:
- Artisjokker renses med kniv og kokes møre med lokk, avkjøles og renses, deles opp og oppbevares i silt lake fra artisjokk.
Rett før servering tas litt extra virgin olivenolje på.