- Rør sammen marinaden og legg fisken i. La det stå kjølig minst 1 time og gjerne over naten. Fordel fisk og marinade utover en ildfast form.
- Stek ved 180 grader i ca 5 minutter.
- Surr løk, paprika og hvitløk i oljen til det er mykt og gyllent. Rør inn spisskummen de siste minuttene.
- Servering: Legg salatblader på varme tortillas, deretter løk og paprikablanding og biter av fisken over.
- Legg på tomat i terninger. Legg litt guacamole og rømme på toppen og dryss på litt sesamfrø og frisk koriander. Brett sammen og server.
Tips:
Du kan legge rullene i et toastjern eller i stekepanne for sprø utside før servering.
Salsa kan også serveres ved siden av.
Du kan bruke fisk som sei, steinbit eller laks.
Flere deilige retter med fajitas finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig