Tre den marinerte fisken og grønnsaker på grillspyd og pensle med marinade/olje. Grilles og nytes med ris, brød og salat.
Tips 1: Bland gjerne flere typer fisk og skalldyr, som laks, torsk, kamskjell og/eller reker.
Tips 2: Denne retten kan også lages i ovnen. Skjær fisken i serveringsstykker og la den ligge i marinaden ca 30 minutter. Skjær grønnsakene i biter og legg dem i en smurt ildfast form. Legg den marinerte fisken over og hell marinaden på. Sett formen i stekeovn på 200 grader ca 20 minutter.
Breiflabb er en fast og fin fisk som passer yppelig når du skal invitere venner på besøk. Stek breiflabben og server den med soltørket tomat og blomkålkrem.
Se våre andre oppskrifter på breiflabb
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig