Når du baker fisk eller annen sjømat i alu-folie, blir den supersaftig og så får du samtidig kraft til sausen.
Når du baker fisk eller annen sjømat i alu-folie, blir den supersaftig og så får du samtidig kraft til sausen.
Denne raske retten med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen,
Drøm deg tilbake til sommerferien med denne middelhavsretten
Steinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus. Denne retten er rask og enkel å lage.
Zuke-Don er en gammel japansk rett med marinert sashimi og ris. Du skal også ha med avocado og sesamfrø. Her er oppskriften.
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Rå fisk høres bedre ut når den benevnes sashimi, som enklest kan beskrives som sushi uten ris. Her får du en oppskrift som du vil elske, også dine eventuelle gjester.
Vil du at måltidet med breiflabb skal bli hot. Da skal du bruke denne oppskriften.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Om du ikke får tak i havabbor, kan de fleste andre fisketyper brukes i denne enkle, men velsmakende og fargerike retten.
Når fisken bakes med sitrus og grønnsaker, enten i ovnen eller på utegrillen, beholdes alle smakene.
Kamskjell lager du enkelt i en wok-panne. Med tilbehøret kan du raskt servere en himmelsk rett.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.