Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne kaketypen kalles Pinocchiotårta i Sverige, hvor den er like populær som hos oss. Kjært barn har mange navn med andre ord.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.