Slik gr du nytt liv til litt modne epler.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Feir den norske eplehøsten med en amerikanskinspirert kakeoppskrift.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Følg oppskriften så får du se.
Dette er kanskje ikke den eplekaken du pleier å bake. Legg til dadler og du får en ny opplevelse
Eplekake med rom-rosin er kanskje ikke den eplekaken du du har forsøkt før. Det bør du.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.