Kaker

oppskrifter.webp
  • placeholder
    1 time 30 minutter

  • 50 minutter

    Lag en kake som vil begeistre gjestene dine. Konfektkake i langpanne er enkel å lage og smaker herlig.

  • 45 minutter

    Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.

  • placeholder
  • 1 time

    Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.

  • 1 time

    Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.

  • 1 time

    Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.

  • 40 minutter

    Skal du lage sjokoladekake skal du lage denne. Den skal toppes med glasur og knust Daim. Garantert din nye favoritt, særlig siden den er uhyre lett å lage.

  • placeholder
  • 50 minutter

    Bakt ostekake er veldig godt. Denne oppskriften har en rømme- og vaniljetopping som gir en fin syrlig smak. Bærsausen løfter kaken ytterligere.

  • placeholder
  • 40 minutter

    Dette er en kake du vil elske. Og ikke bare du, men alle som kommer på besøk. Verdens beste er kanskje en liten overdrivelse, men den er ikke langt unna.

Forsiden akkurat nå
Slik mikser du den klassiske drinken Champs-Elysées
Ukens drink

Slik mikser du den klassiske drinken Champs-Elysées

Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken