Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Det er både morsomt og vellykket å bruke gresskaret som gryte. Denne utgaven er ikke bare sunn siden den har svært høyt innhold av grønnsaker, men også skremmende god.
Denne suppen er god og mettende. Dessuten veldig enkel å lage. Server grovt brød ved siden av.
Denne indiske retten heter Mathura Ki Kaddu Ki Sabzi og i India er det en annen type såkalt rødt gresskar som brukes. Garantert ganske hot og helt uten kjøtt.
På portugisisk blir gresskarsuppe Sopa de abóbora, og med eggelegering blir den ekstra fyldig og mettende.
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
En deilig dessert som kombinerer syrlig pannecotta med sødmefylt gresskar.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
Gresskar er mer en bare pynt! Denne fyldige salaten kombinerer gresskar, linser og harissa i en deilig smak av høst.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Disse sprø og saftige bruscettaene er perfekte ved siden av spekemat eller til en suppe.
Tarama kommer ofte fra Messolonghi vest i Hellas. Det blir brukt rogn fra mange forskjellige fiskeslag. Du kan bruke røkt torskerogn eller kaviar fra tube.
Denne suppen som serveres kald er en klassiker fra det andalusiske kjøkken. Du kan tilberede den i forveien.