- Kjøttboller: Arbeid sammen lammekjøtt og strøkavring i en bolle og tilsett salt, pepper, hvitløk, muskat og egg.
- Form massen til små kjøttboller og rull dem i det krydrede melet.
- Varm olje i en jerngryte og brun kjøttbollene.
- Ta dem ut og hold varme.
- Tomatsaus:
- Tilsett lit mer olje i pannen og ha i løken som får surre litt. Tilsett deretter hvitløk og surr videre samme med krydderne.
- Hell oppi tomatene og grønnsakskraften.
- Rør om og la småkoke i 20 minutter.
- Legg oppi kjøttbollene og la trekke i 10 minutter.
- Smak til og dryss over finhakket persille eller basilikum.
- Server med godt brød og nykokt pasta eller poteter.
Mange andre deilige retter med kjøttboller
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig