Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften er hentet fra Nord-Portugal. Der bruker de spekeskinke til å pakke inn ørreten før den stekes i panne eller over åpen ild. Du kan godt bruke tørrsaltet bacon eller pancetta. Men skivene må være skåret tynt.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Tradisjonell røykt kolje med en ny vri. Paprikasausen gir middagen det lille ekstra. En rett som er barnevennlig, rask, og en smakfull opplevelse.
Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Denne suppa har sitt opphav i Afrika. Og det vil kjenne på smaken for den er eksotisk.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Slik tilbereder de tunfisken i Provence. Prøv, og du vil ikke angre.
Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.