- Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 grader) og tilsett olje, salt og hvetemel.
- Elt deigen godt. La den heve i ca. ½ time, til dobbel størrelse.
- Del deigen i to. Kjevle hver del ut til en rund leiv med diameter på ca. 30 cm, og del i åtte snipper.
- Smør ketchup eller pizzasaus på deigen. Legg eventuelt en osteskive på hver kyllingklubbe.
- Pakk en kyllingklubbe inn i hver snipp.
- Klipp øyne og munn i deigen, pensle med olje og stek i ovnen ved 225 grader i ca. 15-20 minutter.
Tips: Du kan lage kyllingklubber selv ved å dele grillede kyllinglår over ved leddet. Overlåret kan enten varmes i stekeovnen eller kjøttet kan brukes i en kyllingsalat eller gryterett.
Barnas beste oppskrifter finner du her
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig