Tips: Om du ønsker noe fastere konsistens kan litt potetmospulver brukes.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se flere lekre fiskesupper her
Forny din suppemeny med disse oppskriftene
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Tips: Om du ønsker noe fastere konsistens kan litt potetmospulver brukes.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se flere lekre fiskesupper her
Forny din suppemeny med disse oppskriftene
Sendt inn av Anonym
Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDruesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele saken