Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Ente mit Weinkraut heter denne klassiske tyske retten som smaker utmerket også i den norske førjulsmenyen.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.
Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
Kylling blir ekstra saftig og smakfull når den stekes på denne måten.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
En deilig juleinspirert smakskombinasjon som fungerer like godt ellers i året.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Cubano sandwich ble verdenskjent igjennom spillefilmen Chef. Orginalt laget på rester av langtidsstekt svin blir den like god med ribberester. Denne sandwichen er så god at du kommer til å lage ekstra mye ribbe neste år, så du får nok til denne oppskriften og.
Kylling laget som kalkun er et saftigere alternativ. Og lettere å håndtere siden fuglen er mindre.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.