- Nøttemuesli:
Varm ovnen til 165 grader. Blant alt i en stor bolle. - Rør godt og fordel utover en bakeplate eller langpanne.
- Sett i ovnen og la stå i 20 minutter.
- Rør en gang underveis.
- Pass på at ikke noe blir brent. Avkjøl.
- Gresskar:
Bland alt i en kjele og kok opp. - La trekke i 10 minutter slik at mesteparten av væsken er fordampet.
- Avkjøl.
- Smak til med eventuelt mer sukker.
- Yoghurtpannacotta:
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. - Varm opp litt av limejuicen og løs opp gelatinen i dette.
- Ha i resten av limejuicen.
- Bland yoghurt og honning og rør inn den oppløste gelatinen.
- La stå i 20 minutter i kjøleskap for å sette seg.
- Sette sammen:
Legg gresskar, pannacotta og muesli lagvis i høye dessertskåler. - Sett kaldt i 5-10 minutter.
- Hvis glassene blir stående lengre, mister mueslien sprøheten.
Har du lyst på en annen kake eller dessert så se her